Έκαναν έξωση στην Ιωάννα Κολοβού – Συνέλαβαν αυτήν και τον γιο της επειδή υπερασπίστηκαν το σπίτι τους (Βίντεο)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ για να βγάλουν τα κοράκια έξω την συνταξιούχο δημοσιογράφο, χημικά σε γείτονες και εργαζόμενους – Της έσπασαν την πόρτα με πριόνι

Με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, κατάφεραν και έκαναν έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, συμβόλου του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

«Εδώ είμαστε, ήρθαμε από το πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο και τους Γιώργο Μελιγγώνη και Γιώργο Τραπεζιώτη η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

«Τους πήραν με τις παντόφλες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. «Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν» πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά σε γείτονες και εργαζόμενους, που έσπευσαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να προστατεύσουν τη χαμηλοσυνταξιούχο και τον γιο της.

Όπως είχε καταγγείλει νωρίτερα η ίδια η Ιωάννα Κολοβού στο Open, της έσπασαν την πόρτα για να τη βγάλουν από το διαμέρισμα που έχασε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το 902.gr, έχει καταφτάσει και φορτηγό για να μαζέψει τα πράγματα της χαμηλοσυνταξιούχου από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2022 είχε γίνει και πάλι έξωση από το σπίτι της με εισβολή της αστυνομίας.

Δείτε: Καμιά κατάσχεση 1ης κατοικίας: Οργή λαού έξω από το σπίτι της Ι. Κολοβού- Οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον κλητήρα (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί